Setmanalment t'oferim la possibilitat de comprar verdura ecològica directament a les persones productores, sense intermediàris! Pots fer la teva comanda enviant un correu electrònic a l'adreça: ecoverdures@gmail.com

dimecres, 1 d’agost del 2012

Cistelles bàsiques setmanals!

Al 2012 vam treballar per oferir una cistella de verdures equilibrada i sana amb els productes de temporada. Una cistella que s'adeqüès a dos tipus de consumidor.
Ara aquest 2013 i en un hort més petit, i a la zona de Sant Pau de Manresa, treballem per iniciar un procès d'horta compromesa, on productors i consumidors caminem de la mà per equilibrar la relació. Aquesta tardor hem començat ofertant unes petites cistelles (màxim 10 unitats) i acordant la producció d'uns productes concrets amb el grup de consum de l'Almàixera de Manresa. El projecte encara l'estem definint, i ens trobarem abans d'acabar l'any 2013 per tal d'explicar altres projectes productius i d'anar definint aquest. Si estàs interessat/da ens pots enviar un correu electrònic a: ecoverdures@gmail.com

El disseny de la cistella, les quantitats i la importància d'uns productes claus, com la ceba, la pastanaga o les brassicàcies, és una feina que hem fet amb la Nuri Morral, formadora especialitzada en cuinar amb el Sol, i gran entenedora de nutrició i productes ecològics, a més de consumidora de la nostra cistella complerta.
A partir d'aquestes cistelles bàsiques la persona consumidora podrà afegir més productes a la cistella, sempre i quan en tinguem disponibles.
La cistella tancada setmanal ens donarà la oportunitat de crear un vincle de compromís i confiança amb les persones consumidores, pensem que de cap altre manera sobreviurà la pagesia sinó ens comprometem ambdues parts.

Els preus els anirem posant a mesura que fem les cistelles i sapiguem el producte exacte que tenim. Farem allò possible per establir i mantenir un mateix preu, però de moment i fins que no ho tinguem tot més rodat preferim anar-ho comptant setmana a setmana. Arrodonirem el preu de la cistella per facilitar els canvis sense cèntims, per tant el preu real podria oscil·lar fins a un màxim de 0,05€ amunt o avall .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada